Opći uvjeti prodaje

UVJETI PRUŽANJA USLUGE

Posljednje ažuriranje 5. veljače 2022

SPORAZUM NA UVJETE

Ovi Uvjeti korištenja predstavljaju pravno obvezujući ugovor sklopljen između vas, bilo osobno ili u ime subjekta („vi”) i Gumex-eko („Kompanija“, „mi“, „nas“ ili „naš“), u vezi vaš pristup i korištenje web stranice https://www.gumex-eko.hr kao i bilo kojeg drugog medijskog obrasca, medijskog kanala, mobilnog web-mjesta ili mobilne aplikacije koji su povezani, povezani ili na bilo koji drugi način povezani s njima (zajedno, “Stranica” ). Registrirani smo u Hrvatskoj i imamo sjedište na adresi Alojza Vulinca 10, Ivanić Grad, Zagrebačka županija 10310. Naš PDV broj je 17262172608. Stranica pruža internetsko tržište za sljedeću robu, proizvode i/ili usluge: npr. zaštitna oprema, električni uređaji, rezervni dijelovi (“Ponude na tržištu”). Kako bi se stranica učinila sigurnim okruženjem za kupnju i prodaju Ponuda na tržištu, svi korisnici su dužni prihvatiti i pridržavati se ovih Uvjeta korištenja, uključujući Korisnički ugovor objavljen na Stranici, koji su ugrađeni u ove Uvjete korištenja . Slažete se da ste pristupom web-mjestu i/ili Ponudama tržišta pročitali, razumjeli i suglasni s tim da ste obveznici svih ovih Uvjeta korištenja. AKO SE NE SLAŽETE SA SVIM OVIM UVJETIMA KORIŠTENJA, TADA VAM JE IZRIČITO ZABRANJENO KORISTITI STRANICU I/ILI PONUDA TRŽIŠTA I MORATE ODMAH PREKINUTI KORIŠTENJE.

Dodatni uvjeti ili dokumenti koji se mogu povremeno objavljivati ​​na Stranici su ovdje izričito uključeni referencom. Zadržavamo pravo, prema vlastitom nahođenju, s vremena na vrijeme napraviti izmjene ili modifikacije ovih Uvjeta korištenja. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama ažuriranjem datuma “Zadnje ažuriranje” ovih Uvjeta korištenja, a vi se odričete svakog prava na primanje posebne obavijesti o svakoj takvoj promjeni. Molimo provjerite primjenjive Uvjete svaki put kada koristite našu stranicu kako biste razumjeli koji se Uvjeti primjenjuju. Bit ćete podložni, i smatrat će se da ste upoznati i da ste prihvatili, promjene u svim revidiranim Uvjetima korištenja Vašim nastavkom korištenja Stranice nakon datuma objave takvih revidiranih Uvjeta korištenja.

Informacije koje se nalaze na Stranici nisu namijenjene za distribuciju ili korištenje od strane bilo koje osobe ili subjekta u bilo kojoj jurisdikciji ili zemlji u kojoj bi takva distribucija ili korištenje bila u suprotnosti sa zakonom ili uredbom ili bi nas podvrgavala bilo kojem zahtjevu za registraciju unutar takve jurisdikcije ili zemlje . Sukladno tome, one osobe koje odluče pristupiti Stranici s drugih lokacija čine to na vlastitu inicijativu i isključivo su odgovorne za usklađenost s lokalnim zakonima, ako i u mjeri u kojoj su lokalni zakoni primjenjivi.

Svi korisnici koji su maloljetni u jurisdikciji u kojoj borave (obično mlađi od 18 godina) moraju imati dopuštenje roditelja ili skrbnika i biti pod izravnim nadzorom za korištenje Stranice. Ako ste maloljetnik, morate dati da vaš roditelj ili skrbnik pročita i prihvati ove Uvjete korištenja prije nego počnete koristiti Stranicu.

PRAVA INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA

Osim ako nije drugačije naznačeno, Stranica i Ponude Marketplacea naše su vlasništvo i sav izvorni kod, baze podataka, funkcionalnost, softver, dizajn web stranica, audio, video, tekst, fotografije i grafike na Stranici (zajedno, “Sadržaj”) i zaštitni znakovi, uslužni znakovi i logotipi sadržani u njima (“Znakovi”) su u našem vlasništvu ili pod našom kontrolom ili su nam licencirani i zaštićeni su zakonima o autorskim pravima i zaštitnim znakovima i raznim drugim pravima intelektualnog vlasništva i zakonima o nelojalnom tržišnom natjecanju Sjedinjenih Država, međunarodne zakone o autorskim pravima i međunarodne konvencije. Sadržaj i oznake nalaze se na web-mjestu “KAKO JESU” samo za vašu informaciju i osobnu upotrebu. Osim kako je izričito navedeno u ovim Uvjetima korištenja, nijedan dio web-mjesta ili Ponuda Marketplacea i nikakav sadržaj ili oznake ne smiju se kopirati, reproducirati, agregirati, ponovno objavljivati, učitavati, objavljivati, javno prikazivati, kodirati, prevoditi, prenositi, distribuirati, prodavati , licencirani ili na drugi način iskorišteni za bilo koju komercijalnu svrhu, bez našeg izričitog prethodnog pismenog dopuštenja.

Pod uvjetom da ispunjavate uvjete za korištenje Stranice, dodijeljena vam je ograničena licenca za pristup i korištenje Stranice te za preuzimanje ili ispis kopije bilo kojeg dijela Sadržaja kojem ste ispravno pristupili isključivo za svoje osobne, nekomercijalne koristiti. Zadržavamo sva prava koja vam nisu izričito dodijeljena na i na Stranicu, Sadržaj i Oznake.

ZASTUPANJA KORISNIKA

Korištenjem web-mjesta ili ponuda Marketplace-a izjavljujete i jamčite da će: (1) svi podaci o registraciji koje pošaljete biti istiniti, točni, aktualni i potpuni; (2) održavat ćete točnost takvih informacija i po potrebi ažurirati takve podatke o registraciji; (3) imate poslovnu sposobnost i slažete se pridržavati se ovih Uvjeta korištenja; (4) niste maloljetnik u jurisdikciji u kojoj živite ili ako ste maloljetnik, imate

ived roditeljsko dopuštenje za korištenje Stranice; (5) nećete pristupiti Stranici ili Ponudama Marketplacea na automatizirane ili neljudske načine, bilo putem bota, skripte ili na neki drugi način; (6) nećete koristiti Stranicu u bilo koju nezakonitu ili neovlaštenu svrhu; i (7) vaša upotreba Stranice ili Ponuda na tržištu neće kršiti nijedan primjenjivi zakon ili propis.

Ako date bilo koju informaciju koja je neistinita, netočna, neaktualna ili nepotpuna, imamo pravo suspendirati ili ukinuti vaš račun i odbiti bilo kakvu trenutnu ili buduću upotrebu Stranice (ili bilo kojeg njezina dijela).

Ne smijete koristiti Stranicu ili Ponude Marketplacea u bilo koju nezakonitu ili neovlaštenu svrhu niti smijete, korištenjem Marketplace Ponuda, kršiti bilo koje zakone. Među neovlaštenim tržišnim ponudama su sljedeće: opojna sredstva bilo koje vrste; ilegalne droge ili drugi ilegalni proizvodi; alkoholna pića; igre na sreću; i pornografiju ili grafički sadržaj za odrasle, slike ili druge proizvode za odrasle. Objavljivanje bilo kakvih neovlaštenih proizvoda ili sadržaja može rezultirati trenutnim ukidanjem vašeg računa i doživotnom zabranom korištenja Stranice.

Mi smo davatelj usluga i ne dajemo nikakve izjave o sigurnosti, učinkovitosti, primjerenosti, točnosti, dostupnosti, cijenama, ocjenama, recenzijama ili zakonitosti bilo koje informacije sadržane na Stranici ili Ponudama Tržišta koje se prikazuju ili nude putem Stranice. Shvaćate i slažete se da sadržaj Stranice ne sadrži niti predstavlja prikaze na koje se treba razumno osloniti, i suglasni ste da ćete nas zaštititi od bilo kakvih pogrešaka, propusta ili lažnih prikaza sadržanih u sadržaju Stranice. Ne podržavamo niti preporučujemo bilo koju ponudu Marketplace-a, a stranica je namijenjena samo u informativne i reklamne svrhe.

REGISTRACIJA KORISNIKA

Možda ćete se morati registrirati na Stranici kako biste pristupili Ponudama Marketplacea. Suglasni ste da ćete svoju lozinku čuvati u tajnosti i bit ćete odgovorni za svu upotrebu vašeg računa i lozinke. Zadržavamo pravo uklanjanja, povrata ili promjene korisničkog imena koje odaberete ako utvrdimo, prema vlastitom nahođenju, da je takvo korisničko ime neprikladno, opsceno ili na neki drugi način nepoželjno.

PONUDA NA TRŽIŠTU

Ulažemo sve napore kako bismo što točnije prikazali boje, značajke, specifikacije i pojedinosti Tržišnih ponuda dostupnih na Stranici. Međutim, ne jamčimo da će boje, značajke, specifikacije i detalji Ponuda Marketplacea biti točni, potpuni, pouzdani, aktualni ili bez drugih pogrešaka, a vaš elektronički zaslon možda neće točno odražavati stvarne boje i pojedinosti proizvode. Sve Ponude Marketplacea ovise o dostupnosti i ne možemo jamčiti da će Marketplace ponude biti na zalihama. Određene ponude na tržištu mogu biti dostupne isključivo online putem web-mjesta. Takve ponude na tržištu mogu imati ograničene količine i podložne su povratu ili zamjeni samo u skladu s našim Pravilima povrata.

Zadržavamo pravo ograničiti količine Ponuda Tržnice koje se nude ili su dostupne na Stranici. Svi opisi ili cijene Ponuda Marketplacea podložni su promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne najave, prema vlastitom nahođenju. Zadržavamo pravo da u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga prekinemo bilo koju Ponudu na tržištu. Ne jamčimo da će kvaliteta bilo koje ponude na Marketplace-u koju ste kupili ispuniti vaša očekivanja ili da će sve pogreške na Stranici biti ispravljene.

KUPNJE I PLAĆANJE

Prihvaćamo sljedeće oblike plaćanja:

– Visa
– PayPal
– Mastercard

Suglasni ste da ćete pružiti aktualne, potpune i točne podatke o kupnji i računu za sve kupnje Ponuda Marketplacea izvršene putem web-mjesta. Nadalje, suglasni ste da ćete odmah ažurirati podatke o računu i plaćanju, uključujući adresu e-pošte, način plaćanja i datum isteka platne kartice, kako bismo mogli dovršiti vaše transakcije i kontaktirati vas po potrebi. Porez na promet bit će dodan na cijenu kupnje prema našem zahtjevu. Cijene možemo promijeniti u bilo kojem trenutku. Sva plaćanja će biti u kunama.

Suglasni ste da ćete platiti sve troškove po cijenama koje su tada na snazi ​​za vaše kupnje i sve primjenjive naknade za dostavu, te nas ovlašćujete da naplatimo od vašeg odabranog davatelja plaćanja za sve takve iznose nakon slanja vaše narudžbe. Zadržavamo pravo ispraviti sve pogreške ili pogreške u cijeni, čak i ako smo već zatražili ili primili uplatu.

Zadržavamo pravo odbiti bilo koju narudžbu postavljenu putem stranice. Možemo, prema vlastitom nahođenju, ograničiti ili otkazati količine kupljene po osobi, po kućanstvu ili po narudžbi. Ova ograničenja mogu uključivati ​​narudžbe poslane putem ili pod istim korisničkim računom, isti način plaćanja i/ili narudžbe koje koriste istu adresu za naplatu ili dostavu. Zadržavamo pravo ograničiti ili zabraniti narudžbe za koje se, prema našoj vlastitoj prosudbi, čini da ih izdaju trgovci, preprodavači ili distributeri.

POLITIKA POVRATAKA

Pregledajte našu objavu o politici povrata

ed na web stranici prije bilo kakve kupnje.

ZABRANJENE AKTIVNOSTI

Ne smijete pristupiti ili koristiti Stranicu u bilo koju drugu svrhu osim one za koju činimo Stranicu dostupnom. Stranica se ne smije koristiti u vezi s bilo kakvim komercijalnim pothvatima osim onih koje smo posebno odobrili ili odobrili.

Kao korisnik stranice, suglasni ste da nećete:

1. Sustavno dohvaćajte podatke ili drugi sadržaj sa Stranice kako biste stvorili ili kompilirali, izravno ili neizravno, zbirku, kompilaciju, bazu podataka ili direktorij bez našeg pismenog dopuštenja.
2. Prevariti, prevariti ili obmanuti nas i druge korisnike, posebno u bilo kojem pokušaju da saznaju osjetljive podatke o računu kao što su korisničke lozinke.
3. Zaobilaziti, onemogućavati ili na drugi način ometati sigurnosne značajke Stranice, uključujući značajke koje sprječavaju ili ograničavaju korištenje ili kopiranje bilo kojeg Sadržaja ili nameću ograničenja na korištenje Stranice i/ili Sadržaja koji se na njoj nalazi.
4. Omalovažiti, ocrniti ili na drugi način oštetiti, po našem mišljenju, nas i/ili Stranicu.
5. Upotrijebite sve informacije dobivene sa Stranice kako biste uznemiravali, zlostavljali ili naudili drugoj osobi.
6. Neispravno koristite naše usluge podrške ili podnesite lažne prijave o zlostavljanju ili nedoličnom ponašanju.
7. Koristite Stranicu na način koji nije u skladu s bilo kojim primjenjivim zakonima ili propisima.
8. Sudjelovati u neovlaštenom postavljanju ili povezivanju na Stranicu.
9. Prenesite ili prenesite (ili pokušajte učitati ili prenijeti) viruse, trojanske konje ili drugi materijal, uključujući prekomjernu upotrebu velikih slova i neželjenu poštu (neprekidno objavljivanje teksta koji se ponavlja), koji ometa neprekidnu upotrebu i uživanje bilo koje strane u Stranica ili modificira, ometa, ometa, mijenja ili ometa upotrebu, značajke, funkcije, rad ili održavanje Ponuda Marketplacea.
10. Uključite se u bilo kakvu automatiziranu upotrebu sustava, kao što je korištenje skripti za slanje komentara ili poruka, ili korištenje bilo kakvog rudarenja podataka, robota ili sličnih alata za prikupljanje i ekstrakciju podataka.
11. Izbrišite obavijest o autorskim ili drugim vlasničkim pravima iz bilo kojeg Sadržaja.
12. Pokušaj lažnog predstavljanja drugog korisnika ili osobe ili korištenje korisničkog imena drugog korisnika.
13. Prenesite ili prenesite (ili pokušajte učitati ili prenijeti) bilo koji materijal koji djeluje kao pasivni ili aktivni mehanizam prikupljanja ili prijenosa informacija, uključujući, bez ograničenja, jasne formate za razmjenu grafike (“gifove”), 1×1 piksele, web bugove , kolačići ili drugi slični uređaji (ponekad se nazivaju “špijunski softver” ili “pasivni mehanizmi prikupljanja” ili “pcms”).
14. Ometati, ometati ili stvarati nepotrebno opterećenje na Stranici ili mrežama ili uslugama povezanim s Stranicom.
15. Uznemiravati, gnjaviti, zastrašivati ​​ili prijetiti bilo kojem od naših zaposlenika ili agenata koji vam pružaju bilo koji dio Ponuda Marketplacea.
16. Pokušaj zaobići sve mjere Stranice namijenjene sprječavanju ili ograničavanju pristupa Stranici ili bilo kojem dijelu Stranice.
17. Kopirajte ili prilagodite softver Stranice, uključujući ali ne ograničavajući se na Flash, PHP, HTML, JavaScript ili drugi kod.
18. Osim ako je dopušteno primjenjivim zakonom, dešifrirajte, dekompilirajte, rastavite ili obrnite inženjering bilo kojeg softvera koji sadrži ili na bilo koji način čini dio Stranice.
19. Osim ako može biti rezultat standardne tražilice ili upotrebe internetskog preglednika, korištenja, pokretanja, razvoja ili distribucije bilo kojeg automatiziranog sustava, uključujući, bez ograničenja, bilo koji pauk, robot, uslužni program za varanje, strugač ili izvanmrežni čitač koji pristupa Stranici , ili korištenje ili pokretanje bilo koje neovlaštene skripte ili drugog softvera.
20. Koristite agenta za kupnju ili agenta za kupnju za kupnju na Stranici.
21. Neovlašteno koristiti Ponude Marketplacea, uključujući prikupljanje korisničkih imena i/ili adresa e-pošte korisnika elektroničkim ili drugim sredstvima u svrhu slanja neželjene e-pošte ili kreiranje korisničkih računa automatiziranim sredstvima ili pod lažnim izgovorom.
22. Koristite Ponude Marketplace-a kao dio napora da se natječete s nama ili na drugi način koristite Stranicu i/ili Sadržaj za bilo koji poduhvat ili komercijalni poduhvat koji generira prihod.
23. Koristite Stranicu za oglašavanje ili ponudu za prodaju roba i usluga.

KORISNIČKI DOPRINOSI

Stranica ne nudi korisnicima da šalju ili objavljuju sadržaj. Možemo vam pružiti priliku za stvaranje, slanje, objavljivanje, prikaz, prijenos, izvođenje, objavljivanje, distribuciju ili emitiranje sadržaja i materijala nama ili na web-mjestu, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, tekstove, video, audio, fotografije , grafike, komentari, prijedlozi ili osobne podatke ili drugi materijal (zajedno, “Doprinosi”). Doprinose mogu vidjeti drugi korisnici Stranice i putem web-mjesta trećih strana. Kao takav, svaki doprinos koji pošaljete može se tretirati u skladu s Politikom privatnosti web-mjesta. Kada stvorite ili učinite dostupnim bilo koji doprinos, time izjavljujete i jamčite da:

1. Stvaranje, distribucija, prijenos, javno prikazivanje ili izvedba, te pristup, preuzimanje ili kopiranje vaših doprinosa ne krše i neće kršiti vlasnička prava, tj.

uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava, patent, zaštitni znak, poslovnu tajnu ili moralna prava bilo koje treće strane.
2. Vi ste tvorac i vlasnik ili imate potrebne licence, prava, pristanke, izdanja i dopuštenja za korištenje i ovlastiti nas, Stranicu i druge korisnike Stranice da koristimo vaše Doprinose na bilo koji način predviđen od strane Stranice i ove Uvjete korištenja.
3. Imate pisani pristanak, oslobađanje i/ili dopuštenje svake pojedinačne osobe koja se može identificirati u vašim Doprinosima za korištenje imena ili sličnosti svake takve pojedinačne osobe koja se može identificirati kako biste omogućili uključivanje i korištenje vaših Doprinosa na bilo koji način od strane Stranice i ovih Uvjeta korištenja.
4. Vaši doprinosi nisu lažni, netočni ili obmanjujući.
5. Vaši doprinosi nisu neželjeno ili neovlašteno oglašavanje, promotivni materijali, piramidalne sheme, lančana pisma, neželjena pošta, masovna slanja pošte ili drugi oblici traženja.
6. Vaši doprinosi nisu opsceni, razvratni, lascivni, prljavi, nasilni, uznemiravajući, klevetnički, klevetnički ili na neki drugi način nepoželjni (kako mi odredimo).
7. Vaši prilozi nikoga ne ismijavaju, ismijavaju, omalovažavaju, zastrašuju ili zlostavljaju.
8. Vaši se doprinosi ne koriste za uznemiravanje ili prijetnju (u pravnom smislu tih izraza) bilo kojoj drugoj osobi i za promicanje nasilja protiv određene osobe ili klase ljudi.
9. Vaši doprinosi ne krše nijedan primjenjivi zakon, propis ili pravilo.
10. Vaši doprinosi ne krše prava privatnosti ili javnosti bilo koje treće strane.
11. Vaši doprinosi ne krše nijedan primjenjivi zakon koji se odnosi na dječju pornografiju, niti je namijenjen zaštiti zdravlja ili dobrobiti maloljetnika.
12. Vaši prilozi ne uključuju uvredljive komentare koji su povezani s rasom, nacionalnim podrijetlom, spolom, spolnim sklonostima ili fizičkim hendikepom.
13. Vaši doprinosi na drugi način ne krše niti povezuju s materijalom koji krši bilo koju odredbu ovih Uvjeta korištenja ili bilo koji primjenjivi zakon ili propis.

Svako korištenje Stranice ili Ponuda Marketplacea kršeći prethodno navedeno krši ove Uvjete korištenja i može rezultirati, između ostalog, ukidanjem ili suspenzijom vaših prava na korištenje Stranice i Ponuda Marketplacea.

LICENCA ZA DOPRINOS

Vi i Stranica suglasni ste da možemo pristupiti, pohraniti, obrađivati ​​i koristiti sve informacije i osobne podatke koje nam date u skladu s uvjetima Pravila privatnosti i vašim izborima (uključujući postavke).

Podnošenjem prijedloga ili drugih povratnih informacija u vezi s Stranicom, suglasni ste da možemo koristiti i dijeliti takve povratne informacije u bilo koju svrhu bez naknade za vas.

Ne tvrdimo nikakvo vlasništvo nad vašim doprinosima. Zadržavate potpuno vlasništvo nad svim svojim Doprinosima i svim pravima intelektualnog vlasništva ili drugim vlasničkim pravima povezanim s vašim Doprinosima. Nismo odgovorni za bilo kakve izjave ili izjave u vašim doprinosima koje ste dali u bilo kojem području na Stranici. Isključivo ste odgovorni za svoje doprinose Stranici i izričito ste suglasni da nas oslobodite svake odgovornosti i da se suzdržite od bilo kakvog pravnog postupka protiv nas u vezi s vašim doprinosima.

SMJERNICE ZA RECENZIJE

Možemo vam pružiti područja na web-mjestu za ostavljanje recenzija ili ocjena. Kada objavljujete recenziju, morate se pridržavati sljedećih kriterija: (1) trebali biste imati iskustva iz prve ruke s osobom/pravnim subjektom koji se recenzira; (2) vaše recenzije ne smiju sadržavati uvredljivu vulgarnost ili uvredljiv, rasistički, uvredljiv jezik ili jezik mržnje; (3) vaše recenzije ne smiju sadržavati diskriminirajuće reference na temelju vjere, rase, spola, nacionalnog podrijetla, dobi, bračnog statusa, seksualne orijentacije ili invaliditeta; (4) vaše recenzije ne bi smjele sadržavati reference na nezakonite aktivnosti; (5) ne biste trebali biti povezani s konkurentima ako objavljujete negativne recenzije; (6) ne biste trebali donositi nikakve zaključke o zakonitosti ponašanja; (7) ne smijete objavljivati ​​lažne ili obmanjujuće izjave; i (8) ne smijete organizirati kampanju koja potiče druge da objavljuju recenzije, bilo pozitivne ili negativne.

Recenzije možemo prihvatiti, odbiti ili ukloniti prema vlastitom nahođenju. Nemamo apsolutno nikakvu obvezu pregledavati recenzije ili brisati recenzije, čak i ako netko smatra recenzije nepoželjnim ili netočnim. Mi ne odobravamo recenzije i ne predstavljaju nužno naše mišljenje ili stavove bilo kojeg od naših povezanih društava ili partnera. Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu reviziju ili za bilo kakve zahtjeve, obveze ili gubitke koji proizlaze iz bilo kakvog pregleda. Objavom recenzije, ovim nam dajete trajno, neisključivo, svjetsko, besplatno, potpuno plaćeno, ustupljivo i podlicencirano pravo i licencu za reprodukciju, modificiranje, prevođenje, prijenos na bilo koji način, prikazivanje, izvođenje, i/ili distribuirati sav sadržaj koji se odnosi na recenzije.

PODNESCI

Prihvaćate i slažete se da sva pitanja, komentari, prijedlozi, ideje, povratne informacije ili druge informacije u vezi s web-mjestom ili ponudama na tržištu (“Podnesci”) koje ste dali

vi za nas nisu povjerljivi i postat će naše isključivo vlasništvo. Posjedujemo isključiva prava, uključujući sva prava intelektualnog vlasništva, i imat ćemo pravo na neograničenu upotrebu i širenje ovih podnesaka u bilo koju zakonitu svrhu, komercijalnu ili drugu, bez priznanja ili naknade vama. Ovim se odričete svih moralnih prava na takve podneske i ovime jamčite da su svi takvi podnesci izvorni kod vas ili da imate pravo podnijeti takve podneske. Slažete se da protiv nas neće biti prigovora za bilo kakvo navodno ili stvarno kršenje ili pronevjeru bilo kojeg vlasničkog prava u vašim podnescima.

UPRAVLJANJE STRANICOM

Zadržavamo pravo, ali ne i obvezu: (1) nadzirati Stranicu zbog kršenja ovih Uvjeta korištenja; (2) poduzeti odgovarajuće pravne radnje protiv svakoga tko, prema vlastitom nahođenju, krši zakon ili ove Uvjete korištenja, uključujući, bez ograničenja, prijavu takvog korisnika tijelima za provedbu zakona; (3) prema vlastitom nahođenju i bez ograničenja, odbiti, ograničiti pristup, ograničiti dostupnost ili onemogućiti (u mjeri u kojoj je to tehnološki izvedivo) bilo koji vaš doprinos ili bilo koji njegov dio; (4) prema vlastitom nahođenju i bez ograničenja, obavijesti ili odgovornosti, da uklonimo sa stranice ili na drugi način onemogućimo sve datoteke i sadržaj koji su prevelike veličine ili na bilo koji način opterećuju naše sustave; i (5) na drugi način upravljati Stranicom na način osmišljen kako bi zaštitio naša prava i vlasništvo i olakšao pravilno funkcioniranje Stranice i Ponuda na tržištu.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Brinemo o privatnosti i sigurnosti podataka. Molimo pročitajte našu Politiku privatnosti: https://gumex-eko.hr/politika-privatnosti/. Korištenjem web-mjesta ili Ponuda Marketplace-a pristajete na obvezu naše Politike privatnosti koja je uključena u ove Uvjete korištenja. Imajte na umu da se web-mjesto i ponude na tržištu nalaze u Hrvatskoj. Ako pristupite Stranici ili Ponudama Marketplacea iz bilo koje druge regije svijeta sa zakonima ili drugim zahtjevima koji reguliraju prikupljanje, korištenje ili otkrivanje osobnih podataka koji se razlikuju od važećih zakona u Hrvatskoj, tada daljnjim korištenjem Stranice prenosite vaše podatke u Hrvatsku, te pristajete da se vaši podaci prenose i obrađuju u Hrvatskoj.

TRAJANJE I PRESTANAK

Ovi Uvjeti korištenja ostaju na punoj snazi ​​i na snazi ​​dok koristite Stranicu. BEZ OGRANIČAVANJA BILO KAKVE DRUGE ODREDBE OVIH UVJETA KORIŠTENJA, ZADRŽAVAMO PRAVO DA, PO SVOJEM OSOBI I BEZ OBAVIJESTI ILI ODGOVORNOSTI, ODBIJAMO PRISTUP I UPOTREBU LOKACIJI I TRŽIŠTU KOJI PRUŽA PONUDE NA TRŽIŠTU (BDRTA ODLOŽAVA OGLASANJE) IZ BILO KOGA RAZLOGA ILI BEZ RAZLOGA, UKLJUČUJUĆI BEZ OGRANIČAVANJA KRŠENJE BILO KAKVOG ZASTUPANJA, JAMSTVA ILI UGOVORA SADRŽANOG U OVIM UVJETIMA KORIŠTENJA ILI BILO KOJI VAŽEĆI ZAKON ILI PROPISI. MOŽEMO UKINUTI VAŠU UPOTREBU ILI SUDJELOVANJE NA STRANICI I PONUDAMA NA TRŽIŠTU ILI IZBRISATI VAŠ RAČUN I BILO KOJI SADRŽAJ ILI INFORMACIJU KOJE STE OBJAVILI U BILO TRENUTKA, BEZ UPOZORENJA, PO NAŠEM ODLUČIVANJU.

Ako ukinemo ili obustavimo vaš račun iz bilo kojeg razloga, zabranjeno vam je registriranje i stvaranje novog računa pod svojim imenom, lažnim ili posuđenim imenom ili imenom bilo koje treće strane, čak i ako možda djelujete u ime treće strane Zabava. Osim ukidanja ili obustavljanja vašeg računa, zadržavamo pravo poduzeti odgovarajuće pravne radnje, uključujući, bez ograničenja, traženje građanske, kaznene i sudske zabrane.

IZMJENE I PREKIDI

Zadržavamo pravo promijeniti, modificirati ili ukloniti sadržaj Stranice u bilo koje vrijeme ili iz bilo kojeg razloga prema vlastitom nahođenju bez prethodne obavijesti. Međutim, nemamo obvezu ažurirati bilo kakve informacije na našoj stranici. Također zadržavamo pravo izmijeniti ili ukinuti sve ili dio Ponuda Marketplacea bez prethodne obavijesti u bilo koje vrijeme. Nećemo biti odgovorni prema vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakve izmjene, promjenu cijene, obustavu ili ukidanje Stranice ili Ponuda na Tržnici.

Ne možemo jamčiti da će Stranica i Ponude Marketplacea biti dostupne u svakom trenutku. Možemo imati problema s hardverom, softverom ili drugim problemima ili ćemo morati izvršiti održavanje vezano uz Stranicu, što rezultira prekidima, kašnjenjima ili pogreškama. Zadržavamo pravo promijeniti, revidirati, ažurirati, obustaviti, prekinuti ili na bilo koji drugi način modificirati Stranicu ili Ponude Marketplacea u bilo koje vrijeme ili iz bilo kojeg razloga bez prethodne obavijesti. Slažete se da nemamo nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak, štetu ili neugodnost uzrokovanu vašom nemogućnošću pristupa ili korištenja Stranici ili Ponudama Marketplace-a tijekom bilo kakvog zastoja ili ukidanja Stranice ili Ponuda Marketplacea. Ništa u ovim Uvjetima korištenja neće se tumačiti tako da nas obvezuje da održavamo i podržavamo Stranicu ili Ponude Marketplacea ili da dostavljamo bilo kakve ispravke, ažuriranja ili izdanja u vezi s tim.

MJEREĆE PRAVO

Ovi uvjeti su regulirani i tumačeni su u nastavku

ing zakona Hrvatske, a korištenje Konvencije Ujedinjenih naroda o ugovorima za međunarodnu prodaju robe izričito je isključeno. Ako je vaše uobičajeno boravište u EU, a vi ste potrošač, dodatno posjedujete zaštitu koju vam pružaju obvezne odredbe zakona u vašoj zemlji do prebivališta. Gumex-eko i vi pristajete na neisključivu nadležnost sudova Grada Zagreba, što znači da možete podnijeti tužbu za obranu svojih prava na zaštitu potrošača u vezi s ovim Uvjetima korištenja u Hrvatskoj, odnosno u EU. zemlji u kojoj živite.

RJEŠAVANJE SPOROVA

Neformalni pregovori

Kako bismo ubrzali rješavanje i kontrolirali trošak bilo kojeg spora, kontroverze ili zahtjeva koji se odnosi na ove Uvjete korištenja (svaki “Spor” i zajedno, “Sporovi”) koje ste pokrenuli ili vi ili mi (pojedinačno, “Strana” i zajedno, “Stranke”), stranke su suglasne da će prvi pokušati pregovarati o bilo kojem Sporu (osim onih Sporova izričito navedenih u nastavku) najmanje trideset (30) dana prije pokretanja arbitraže. Takvi neformalni pregovori započinju nakon pismene obavijesti jedne Strane drugoj Strani.

Obvezujuća arbitraža

Svaki spor koji proizlazi iz odnosa između stranaka ovog ugovora rješava jedan arbitar koji će biti izabran u skladu s arbitražom i internim pravilima Europskog arbitražnog suda koji je dio Europskog centra za arbitražu sa sjedištem u Strasbourgu, i koji su na snazi ​​u vrijeme podnošenja zahtjeva za arbitražu, a čije usvajanje ove klauzule predstavlja prihvaćanje. Sjedište arbitraže je Grad Ivanić-Grad, Hrvatska. Jezik postupka bit će hrvatski. Mjerodavna su pravila materijalnog prava hrvatsko pravo.

Ograničenja

Stranke su suglasne da će svaka arbitraža biti ograničena na spor između stranaka pojedinačno. U punoj mjeri dopuštenoj zakonom, (a) nijedna arbitraža neće biti spojena s bilo kojim drugim postupkom; (b) nema prava ili ovlasti da se bilo koji Spor arbitrira na temelju grupne tužbe ili da se koriste postupci grupne tužbe; i (c) nema prava ili ovlasti da se bilo koji Spor pokrene u svojstvu navodnog zastupnika u ime opće javnosti ili bilo koje druge osobe.

Iznimke od neformalnih pregovora i arbitraže

Stranke su suglasne da sljedeći Sporovi ne podliježu gornjim odredbama koje se odnose na neformalne pregovore i obvezujuću arbitražu: (a) bilo koji Sporovi koji nastoje provesti ili zaštititi, ili koji se tiču ​​valjanosti, bilo kojeg od prava intelektualnog vlasništva Stranke; (b) svaki Spor povezan s tvrdnjama o krađi, piratstvu, narušavanju privatnosti ili neovlaštenoj upotrebi ili koji proizlaze iz njih; i (c) svaki zahtjev za oslobađanje od zabrane. Ako se utvrdi da je ova odredba nezakonita ili neprovediva, tada niti jedna Strana neće odlučiti arbitrirati o bilo kojem Sporu koji spada u taj dio ove odredbe za koji se utvrdi da je nezakonit ili neprovediv i o tom će Sporu odlučivati ​​nadležni sud unutar sudova navedenih za gore navedene nadležnosti, a Stranke su suglasne podvrgnuti se osobnoj nadležnosti tog suda.

ISPRAVKE

Na web-mjestu mogu postojati informacije koje sadrže tipografske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na Tržišne ponude, uključujući opise, cijene, dostupnost i razne druge informacije. Zadržavamo pravo ispraviti sve pogreške, netočnosti ili propuste te promijeniti ili ažurirati podatke na Stranici u bilo koje vrijeme, bez prethodne obavijesti.

ODRICANJE

PONUDE STRANICA I TRŽIŠTA DAJU SE NA OSNOVU KAKVE JESU I DOSTUPNE. SLAŽETE SE DA ĆE VAŠA KORIŠTENJE STRANICE I NAŠIH USLUGA BITI NA VAŠ VLASTITI RIZIK. U NAJVEĆOJ MJERI DOPUŠTENOM ZAKONOM, ODRIČEMO SE SVIH JAMSTAVA, IZRIČITIH ILI PODRAZUMEVANIH, U VEZI S LOKACIJOM I PONUDAMA NA TRŽIŠTU TE VAŠOM KORIŠTENJEM, UKLJUČUJUĆI, BEZ BILO OGRANIČENOG, BEZ BILO OGRANIČENJA, -KRŠENJE. NE DAJEMO NIKAKVA JAMSTVA ILI IZJAVE O TOČNOSTI ILI KOMPLETNOSTI SADRŽAJA STRANICE ILI SADRŽAJA BILO KAKVE WEB STRANICE POVEZANE NA STRANICU I NEĆEMO PREUZIMATI NIKAKVU ODGOVORNOST, ODGOVORNOST (ODGOVORNOST, ODGOVARAJUĆE ODGOVARAJUĆE I ODGOVARAJUĆE ODGOVARAJUĆE ODGOVARAJUĆE ODGOVARAJUĆE ODGOVARAJUĆE) 2) OSOBNE OZLJEDE ILI ŠTETE BILO KOJE IMOVINE, BILO KAKVE PRIRODE, KOJA JE REZULTAT VAŠEG PRISTUPA I UPOTREBE STRANICI, (3) BILO KOJI NEOVLAŠĆENI PRISTUP ILI UPOTREBA NAŠIH SIGURNIH PORUČNIKA I/ILI BILO KAKVE I SVIH INFORMANSKIH INFORMACIJA TAMO POHRANI, (4) BILO KOJI PREKIDA ILI PRESTANAK PRIJENOSA NA ILI SA LOKACIJE ILI PONUDA TRŽIŠTA, (5) BILO KAKVE BUGE, VIRUSE, TROJANSKI KONJI ILI SLIČNO ŠTO SE MOŽE PRENOSITI NA NJIH ILI NJEGOVI DIO I/ILI (6) BILO KAKVE POGREŠKE ILI PROPUSTKE U BILO KOJEM SADRŽAJU I MATERIJALU ILI ZA BILO KOJI GUBITAK ILI ŠTETU BILO KOJE VRSTE NASTALE KAO REZULTAT UPOTREBE BILO KOGA POSTAVLJENOG SADRŽAJA, TRAN

SMITTED, ILI NA DRUGIM DOSTUPNIM PREKO STRANE. NE JAMČIMO, POTVRĐUJEMO, JAMČIMO ILI PREUZIMAMO ODGOVORNOST ZA BILO KOJI PROIZVOD ILI USLUGU KOJE SE OGLAŠAVA ILI PONUDJE OD TREĆE STRANKE KROZ STRANICA, BILO KOJU HIPERVEZANU WEB LOKACIJU, ILI BILO KOJU BILO KAKVU WEB STRANICU ILI BILO KOJU OGLASNU WEB-APLIKACIJU NE DAJU BUDITE STRANKA ILI NA BILO KOJI NAČIN BUDITE ODGOVORNI ZA PRAĆENJE BILO KAKVE TRANSAKCIJE IZMEĐU VAS I BILO KAKVE TREĆE STRANE PROIZVODA ILI USLUGA. KAO I KOD KUPNJE PROIZVODA ILI USLUGE KROZ BILO KOJI MEDIJ ILI U BILO KOJEM OKRUŽENJU, TREBA DA SE NAJBOLJE PROSUĐUJETE I BUDITE OPREZNIM GDJE JE PRIHVATNO.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

NI U KOJEM SLUČAJU MI ILI NAŠI DIREKTORI, ZAPOSLENICI ILI AGENTI NEĆEMO BITI ODGOVORNI PREMA VAMA ILI BILO KOJOJ TREĆOJ STRANI ZA BILO KAKVE IZRAVNE, NEIZRAVNE, POSLJEDIČNE, PRIMJERNE, SLUČAJNE, POSEBNE, POSEBNE, POVREDNE, DATKE, DATA ILI ILI DRUGE ŠTETE KOJE PROTEKLE IZ VAŠEG KORIŠTENJA STRANICE ILI PONUDA NA TRŽIŠTU, ČAK I AKO SMO OBAVIJEŠTENI O MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE.

OBEŠTEĆENJE

Suglasni ste da ćete nas braniti, obeštetiti i držati nas bezopasnima, uključujući naše podružnice, podružnice i sve naše službenike, agente, partnere i zaposlenike, od i protiv bilo kakvog gubitka, štete, odgovornosti, potraživanja ili zahtjeva, uključujući razumne odvjetnike ‘ naknade i troškovi koje je napravila bilo koja treća strana zbog ili proizašli iz: (1) korištenja Ponuda na tržištu; (2) kršenje ovih Uvjeta korištenja; (3) svako kršenje vaših izjava i jamstava navedenih u ovim Uvjetima korištenja; (4) vaše kršenje prava treće strane, uključujući, ali ne ograničavajući se na prava intelektualnog vlasništva; ili (5) bilo koji otvoreni štetni čin prema bilo kojem drugom korisniku Stranice ili Ponuda Marketplacea s kojim ste se povezali putem Stranice. Bez obzira na gore navedeno, zadržavamo pravo, o vašem trošku, preuzeti isključivu obranu i kontrolu nad bilo kojim pitanjem za koje ste nas dužni obeštetiti, a vi pristajete surađivati, o svom trošku, u našoj obrani od takvih zahtjeva. Uložit ćemo razumne napore da vas obavijestimo o svakom takvom zahtjevu, radnji ili postupku koji podliježe ovoj odšteti nakon što saznamo za to.

KORISNIČKI PODACI

Zadržat ćemo određene podatke koje prenesete na Stranicu u svrhu upravljanja učinkom Ponuda Marketplacea, kao i podatke koji se odnose na vašu upotrebu Ponuda Marketplacea. Iako obavljamo redovite rutinske sigurnosne kopije podataka, vi ste isključivo odgovorni za sve podatke koje prenosite ili koji se odnose na bilo koju aktivnost koju ste poduzeli koristeći Marketplace Ponude. Slažete se da nećemo snositi nikakvu odgovornost prema vama za bilo kakav gubitak ili oštećenje takvih podataka i ovime se odričete svakog prava na tužbu protiv nas koja proizlazi iz bilo kakvog takvog gubitka ili oštećenja takvih podataka.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA, TRANSAKCIJE I POTPISI

Posjet Stranici, slanje e-pošte i ispunjavanje online obrazaca predstavljaju elektroničku komunikaciju. Pristajete na primanje elektroničkih komunikacija i slažete se da svi ugovori, obavijesti, otkrivanja i druga komunikacija koju vam dostavljamo elektroničkim putem, putem e-pošte i na web-mjestu, zadovoljavaju sve zakonske zahtjeve da takva komunikacija bude u pisanoj formi. OVIM PRISTAJETE NA UPOTREBU ELEKTRONIČKIH POTPISA, UGOVORA, NALOGA I DRUGIH EVIDENCIJA, TE NA ELEKTRONIČKU ISPORUKU OBAVIJESTI, POLITIKA I EVIDENCIJA O TRANSAKCIJAMA KOJE SU POKRETALI ILI DOVRŠILI SAD. Ovime se odričete svih prava ili zahtjeva prema bilo kojim statutima, propisima, pravilima, uredbama ili drugim zakonima u bilo kojoj jurisdikciji koji zahtijevaju izvorni potpis ili isporuku ili zadržavanje neelektronskih zapisa, ili na plaćanja ili odobravanje kredita na bilo koji drugi način nego elektronskim sredstvima.

RAZNO

Ovi Uvjeti korištenja i sve politike ili operativna pravila koja smo objavili na Stranici ili u vezi s Ponudom Tržišta predstavljaju cjelokupni ugovor i razumijevanje između vas i nas. Naš propust da iskoristimo ili provedemo bilo koje pravo ili odredbu ovih Uvjeta korištenja ne predstavlja odricanje od takvog prava ili odredbe. Ovi Uvjeti korištenja djeluju u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom. U bilo kojem trenutku možemo prenijeti bilo koja ili sva svoja prava i obveze drugima. Nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak, štetu, kašnjenje ili nedjelovanje uzrokovano bilo kojim uzrokom izvan naše razumne kontrole. Ako se utvrdi da je bilo koja odredba ili dio odredbe ovih Uvjeta korištenja nezakonita, ništavna ili neprovediva, smatra se da se ta odredba ili dio odredbe odvoji od ovih Uvjeta korištenja i ne utječe na valjanost i provedivost bilo kojeg preostalog odredbe. Između vas i nas ne postoji zajednički pothvat, partnerstvo, radni ili agencijski odnos kao rezultat ovih Uvjeta korištenja ili korištenja Ponuda Marketplace-a. Slažete se da se ovi Uvjeti korištenja neće protumačiti protiv nas na temelju toga što smo ih izradili. Ovim se odričete svake obrane koju imate na temelju elektroničkog  oblik ovih Uvjeta korištenja i nedostatak potpisivanja od strane strana za izvršenje ovih Uvjeta korištenja.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako biste riješili pritužbu u vezi s Stranicom ili Ponudom Marketplace-a ili za dobivanje dodatnih informacija o korištenju Stranice ili Ponuda Marketplace-a, kontaktirajte nas na:

Gumex-eko
Alojza Vulinca 10
Ivanić Grad, Zagrebačka županija 10310
Hrvatska
Telefon: +385 99 7000 100
info@gumex-eko.hr