Politika privatnosti

OBAVIJEST O PRIVATNOSTI

Posljednje ažuriranje 29. siječnja 2022

Hvala vam što ste odabrali biti dio naše zajednice u Gumexu (“Tvrtka”, “mi”, “nas” ili “naš”). Predani smo zaštiti vaših osobnih podataka i vašeg prava na privatnost. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi ove obavijesti o privatnosti ili naše prakse u vezi s vašim osobnim podacima, kontaktirajte nas na info@gumex-eko.hr.

Ova obavijest o privatnosti opisuje kako bismo mogli koristiti vaše podatke ako:
Posjetite našu web stranicu https://gumex-eko.hr/
Sudjelujte s nama na druge povezane načine ― uključujući prodaju, marketing ili događaje
U ovoj obavijesti o privatnosti, ako se pozivamo na:
“Web-stranica”, mislimo na bilo koje naše web-mjesto koje upućuje ili povezuje ovu politiku
“Usluge”, mislimo na našu web stranicu i druge povezane usluge, uključujući prodaju, marketing ili događaje
Svrha ove obavijesti o privatnosti je objasniti vam na najjasniji mogući način koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i koja prava imate u vezi s njima. Ako u ovoj obavijesti o privatnosti postoje uvjeti s kojima se ne slažete, odmah prekinite korištenje naših Usluga.

Pažljivo pročitajte ovu obavijest o privatnosti jer će vam pomoći razumjeti što radimo s podacima koje prikupljamo.

SADRŽAJ

1. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO?
2. KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE?
3. HOĆE LI VAŠI PODACI BITI DIJELJENI S BILO KIM?
4. S KIM ĆE SE DIJELITI VAŠI PODACI?
5. KORISTIMO LI KOLAČIĆE I DRUGE TEHNOLOGIJE PRAĆENJA?
6. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?
7. KAKO ČUVAMO VAŠE PODATKE?
8. KOJA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST?
9. KONTROLE ZA ZNAČAJKE NE PRATI
10. IMAJU LI STANOVNICI CALIFORNIA POSEBNA PRAVA NA PRIVATNOST?
11. OBAVLJAMO LI OVU OBAVIJEST?
12. KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI O OVOJ OBAVIJESTI?
13. KAKO MOŽETE PREGLEDATI, AŽURIRATI ILI IZBRISATI PODATKE KOJE PRIKUPLJAMO OD VAS?

1. KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO?

Osobni podaci koje nam otkrivate

Ukratko: prikupljamo osobne podatke koje nam date.

Prikupljamo osobne podatke koje nam dobrovoljno date kada se registrirate na web stranici, izrazite interes za dobivanje informacija o nama ili našim proizvodima i uslugama, kada sudjelujete u aktivnostima na web stranici ili na neki drugi način kada nas kontaktirate.

Osobni podaci koje prikupljamo ovise o kontekstu vaše interakcije s nama i web-mjestu, vašim izborima te proizvodima i značajkama koje koristite. Osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati ​​sljedeće:

Osobni podaci koje ste dali. Skupljamo imena; brojevi telefona; email adrese; i druge slične informacije.

Podaci o plaćanju. Možemo prikupljati podatke potrebne za obradu vašeg plaćanja ako kupujete, kao što je broj vašeg instrumenta plaćanja (kao što je broj kreditne kartice) i sigurnosni kod povezan s vašim instrumentom plaćanja. Sve podatke o plaćanju pohranjuje PayPal i __________. Njihove veze za obavijest o privatnosti možete pronaći ovdje: https://www.paypal.com/myaccount/privacy/privacyhub i __________.

Svi osobni podaci koje nam dajete moraju biti istiniti, potpuni i točni te nas morate obavijestiti o svim promjenama takvih osobnih podataka.

Podaci se prikupljaju automatski

Ukratko: neke informacije — poput vaše adrese internetskog protokola (IP) i/ili karakteristika preglednika i uređaja — prikupljaju se automatski kada posjetite našu web stranicu.

Automatski prikupljamo određene podatke kada posjetite, koristite ili se krećete po web stranici. Ove informacije ne otkrivaju vaš specifični identitet (poput vašeg imena ili podataka za kontakt), ali mogu uključivati ​​podatke o uređaju i upotrebi, kao što su vaša IP adresa, preglednik i karakteristike uređaja, operativni sustav, jezične postavke, URL-ovi preporuke, naziv uređaja, država, lokacija , informacije o tome kako i kada koristite našu web stranicu i druge tehničke informacije. Ove informacije su prvenstveno potrebne za održavanje sigurnosti i rada naše web stranice, te za potrebe naše interne analize i izvještavanja.

Kao i mnoge tvrtke, također prikupljamo podatke putem kolačića i sličnih tehnologija.

Podaci koje prikupljamo uključuju:
Podaci o uređaju. Prikupljamo podatke o uređaju kao što su informacije o vašem računalu, telefonu, tabletu ili drugom uređaju koji koristite za pristup web stranici. Ovisno o korištenom uređaju, ovi podaci o uređaju mogu uključivati ​​informacije kao što su vaša IP adresa (ili proxy poslužitelj), identifikacijski brojevi uređaja i aplikacije, lokacija, vrsta preglednika, model hardvera davatelj internetskih usluga i/ili mobilni operater, operativni sustav i konfiguracija sustava informacija.
Podaci o lokaciji. Prikupljamo podatke o lokaciji kao što su podaci o lokaciji vašeg uređaja, koji mogu biti precizni ili neprecizni. Koliko podataka prikupljamo ovisi o vrsti i postavkama uređaja koji koristite za pristup web stranici. Na primjer, možemo koristiti GPS i druge tehnologije za prikupljanje geolokacijskih podataka koji nam govore o vašoj trenutačnoj lokaciji (na temelju vaše IP adrese). Možete se odbiti da nam dopustite da se školujemo

ct ove informacije odbijanjem pristupa informacijama ili onemogućavanjem postavke lokacije na svom uređaju. Međutim, imajte na umu da ako se odlučite isključiti, možda nećete moći koristiti određene aspekte Usluga.

2. KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE?

Ukratko: Vaše podatke obrađujemo u svrhe temeljene na legitimnim poslovnim interesima, ispunjenju našeg ugovora s vama, usklađenosti s našim zakonskim obvezama i/ili vašeg pristanka.

Osobne podatke prikupljene putem naše web stranice koristimo za različite poslovne svrhe opisane u nastavku. Vaše osobne podatke obrađujemo u ove svrhe oslanjajući se na naše legitimne poslovne interese, kako bismo sklopili ili izvršili ugovor s vama, uz vaš pristanak, i/ili radi poštivanja naših zakonskih obveza. Uz svaku dolje navedenu svrhu navodimo specifične osnove obrade na koje se oslanjamo.

Podatke koje prikupljamo ili primamo koristimo:
Za olakšavanje procesa kreiranja računa i prijave. Ako odlučite povezati svoj račun s nama s računom treće strane (kao što je vaš Google ili Facebook račun), koristimo podatke koje ste nam dopustili da prikupimo od tih trećih strana kako bismo olakšali stvaranje računa i postupak prijave za izvedbu ugovor.
Za objavljivanje svjedočanstava. Na našoj web stranici objavljujemo izjave koje mogu sadržavati osobne podatke. Prije objavljivanja izjave, pribavit ćemo vašu suglasnost za korištenje vašeg imena i sadržaja izjave. Ako želite ažurirati ili izbrisati svoju izjavu, kontaktirajte nas na ivo@elektricnaograda.com i svakako navedite svoje ime, mjesto izjave i kontakt podatke.
Zatražite povratne informacije. Vaše podatke možemo koristiti kako bismo zatražili povratne informacije i kontaktirali vas u vezi s vašom upotrebom naše web stranice.
Za omogućavanje komunikacije između korisnika. Vaše podatke možemo koristiti kako bismo omogućili komunikaciju između korisnika uz pristanak svakog korisnika.
Za upravljanje korisničkim računima. Vaše podatke možemo koristiti za potrebe upravljanja našim računom i održavanja u ispravnom stanju.
Za slanje administrativnih informacija. Možemo koristiti vaše osobne podatke kako bismo vam poslali informacije o proizvodima, uslugama i novim značajkama i/ili informacije o promjenama naših odredbi, uvjeta i pravila.
Za zaštitu naših usluga. Vaše podatke možemo koristiti kao dio naših napora da našu web stranicu očuvamo sigurnom i sigurnom (na primjer, za praćenje i prevenciju prijevara).
Za provođenje naših odredbi, uvjeta i politika u poslovne svrhe, u skladu sa zakonskim i regulatornim zahtjevima ili u vezi s našim ugovorom.
Odgovoriti na pravne zahtjeve i spriječiti štetu. Ako primimo sudski poziv ili drugi pravni zahtjev, možda ćemo morati pregledati podatke koje posjedujemo kako bismo utvrdili kako odgovoriti.

Ispunite i upravljajte svojim narudžbama. Vaše podatke možemo koristiti za ispunjavanje i upravljanje vašim narudžbama, plaćanjima, povratima i razmjenama izvršenim putem web stranice.

Upravljati nagradnim igrama i natjecanjima. Vaše podatke možemo koristiti za upravljanje nagradnim igrama i natjecanjima kada odlučite sudjelovati u našim natjecanjima.

Isporučiti i olakšati isporuku usluga korisniku. Vaše podatke možemo koristiti kako bismo vam pružili traženu uslugu.

Za odgovaranje na upite korisnika/nuđenje podrške korisnicima. Vaše podatke možemo koristiti kako bismo odgovorili na vaše upite i riješili sve potencijalne probleme koje biste mogli imati s korištenjem naših usluga.
Za slanje marketinških i promotivnih komunikacija. Mi i/ili naši marketinški partneri treće strane možemo koristiti osobne podatke koje nam pošaljete u naše marketinške svrhe, ako je to u skladu s vašim marketinškim preferencijama. Na primjer, kada izrazite interes za dobivanje informacija o nama ili našoj web stranici, pretplatite se na marketing ili nas na drugi način kontaktirate, prikupljat ćemo osobne podatke od vas. Možete se odustati od naših marketinških e-poruka u bilo kojem trenutku (pogledajte “KOJA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST?” u nastavku).
Isporučite vam ciljano oglašavanje. Vaše podatke možemo koristiti za razvoj i prikaz personaliziranog sadržaja i oglašavanja (i rad s trećim stranama koje to čine) prilagođenih vašim interesima i/ili lokaciji te za mjerenje njihove učinkovitosti.

3. HOĆE LI VAŠI PODACI BITI DIJELJENI S BILO KIM?

Ukratko: podatke dijelimo samo uz vaš pristanak, kako bismo bili u skladu sa zakonima, kako bismo vam pružili usluge, zaštitili vaša prava ili ispunili poslovne obveze.

Vaše podatke koje posjedujemo možemo obrađivati ​​ili dijeliti na temelju sljedeće pravne osnove:
Pristanak: Vaše podatke možemo obrađivati ​​ako ste nam dali izričitu privolu za korištenje vaših osobnih podataka u određenu svrhu.
Legitimni interesi: Vaše podatke možemo obrađivati ​​kada je to razumno potrebno za postizanje naših legitimnih poslovnih interesa.
Izvršenje ugovora: Ako smo sklopili ugovor s vama, možemo obraditi vaše osobne podatke kako bismo ispunili uvjete našeg ugovora.
Pravne obveze: Vaše podatke možemo otkriti tamo gdje smo to zakonski obvezni učiniti kako bismo bili u skladu s primjenjivim zakonom, vladinim zahtjevima, sudskim postupkom,

sudski nalog ili pravni postupak, kao što je odgovor na sudski nalog ili sudski poziv (uključujući odgovor javnim tijelima radi ispunjavanja zahtjeva nacionalne sigurnosti ili provođenja zakona).
Vitalni interesi: Vaše podatke možemo otkriti tamo gdje smatramo da je potrebno istražiti, spriječiti ili poduzeti radnje u vezi s potencijalnim kršenjem naših pravila, sumnjom na prijevaru, situacijama koje uključuju potencijalne prijetnje sigurnosti bilo koje osobe i nezakonitim aktivnostima, ili kao dokaz u sudski spor u koji smo uključeni.
Točnije, možda ćemo morati obraditi vaše podatke ili podijeliti vaše osobne podatke u sljedećim situacijama:
Poslovni transferi. Vaše podatke možemo podijeliti ili prenijeti u vezi ili tijekom pregovora o bilo kakvom spajanju, prodaji imovine tvrtke, financiranju ili stjecanju cijelog ili dijela našeg poslovanja drugoj tvrtki.
Dobavljači, konzultanti i drugi pružatelji usluga treće strane. Vaše podatke možemo podijeliti s dobavljačima, pružateljima usluga, izvođačima ili agentima trećih strana koji obavljaju usluge za nas ili u naše ime i zahtijevati pristup takvim informacijama za obavljanje tog posla. Primjeri uključuju: obradu plaćanja, analizu podataka, isporuku e-pošte, usluge hostinga, korisničku podršku i marketinške napore. Odabranim trećim stranama možemo dopustiti korištenje tehnologije praćenja na web-mjestu, što će im omogućiti da u naše ime prikupljaju podatke o tome kako s vremenom komunicirate s našom web-stranicom. Te se informacije mogu koristiti za, između ostalog, analizu i praćenje podataka, određivanje popularnosti određenog sadržaja, stranica ili značajki te bolje razumijevanje aktivnosti na mreži. Osim ako je opisano u ovoj obavijesti, ne dijelimo, ne prodajemo, iznajmljujemo niti mijenjamo bilo koje vaše podatke s trećim stranama u njihove promotivne svrhe. Imamo sklopljene ugovore s našim obrađivačima podataka koji su osmišljeni kako bi pomogli u zaštiti vaših osobnih podataka. To znači da oni ne mogu učiniti ništa s vašim osobnim podacima osim ako ih mi nismo uputili da to učine. Također neće dijeliti vaše osobne podatke ni s jednom organizacijom osim s nama. Također se obvezuju štititi podatke koje drže u naše ime i čuvati ih tijekom razdoblja koje smo uputili.

4. S KIM ĆE SE DIJELITI VAŠI PODACI?

Ukratko: podatke dijelimo samo sa sljedećim kategorijama trećih strana.

Vaše podatke dijelimo i otkrivamo samo sa sljedećim kategorijama trećih strana. Ako smo vaše podatke obrađivali na temelju vašeg pristanka i želite povući svoju privolu, kontaktirajte nas putem kontakt podataka navedenih u odjeljku ispod pod naslovom “KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI O OVOJ OBAVIJESTI?”.
Usluge analize podataka
Alati za praćenje performansi
Alati za prodaju i marketing

5. KORISTIMO LI KOLAČIĆE I DRUGE TEHNOLOGIJE PRAĆENJA?

Ukratko: možemo koristiti kolačiće i druge tehnologije praćenja za prikupljanje i pohranu vaših podataka.

Možemo koristiti kolačiće i slične tehnologije praćenja (kao što su web-pratilice i pikseli) za pristup ili pohranjivanje informacija. Konkretne informacije o tome kako koristimo takve tehnologije i kako možete odbiti određene kolačiće navedene su u našoj Obavijesti o kolačićima.

6. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

Ukratko: Vaše podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje ciljeva navedenih u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako zakonom nije drugačije propisano.

Vaše osobne podatke čuvat ćemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako je dulje razdoblje čuvanja potrebno ili dopušteno zakonom (kao što su porezni, računovodstveni ili drugi pravni zahtjevi). Nijedna svrha ove obavijesti neće zahtijevati da vaše osobne podatke čuvamo dulje od razdoblja u kojem korisnici imaju račun kod nas.

Kada nemamo stalnu legitimnu poslovnu potrebu za obradom vaših osobnih podataka, takve ćemo podatke ili izbrisati ili anonimizirati, ili, ako to nije moguće (na primjer, jer su vaši osobni podaci pohranjeni u arhivama sigurnosne kopije), tada ćemo sigurno pohraniti vaše osobne podatke i izolirati ih od bilo kakve daljnje obrade sve dok brisanje nije moguće.

7. KAKO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

Ukratko: Cilj nam je zaštititi vaše osobne podatke kroz sustav organizacijskih i tehničkih sigurnosnih mjera.

Proveli smo odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere osmišljene kako bismo zaštitili sigurnost svih osobnih podataka koje obrađujemo. Međutim, unatoč našim zaštitnim mjerama i naporima da zaštitimo vaše podatke, nijedan elektronički prijenos putem Interneta ili tehnologija za pohranu informacija ne može biti 100% siguran, tako da ne možemo obećati ili jamčiti da hakeri, cyber kriminalci ili druge neovlaštene treće strane neće biti u mogućnosti narušiti našu sigurnost i nepropisno prikupiti, pristupiti, ukrasti ili modificirati vaše podatke. Iako ćemo dati sve od sebe da zaštitimo vaše osobne podatke, prijenos osobnih podataka na i s naše web stranice je na vlastitu odgovornost. Web stranici biste trebali pristupiti samo unutar sigurnog okruženja.

8.

KOJA SU VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST?

Ukratko: u nekim regijama, kao što su Europski gospodarski prostor (EEA) i Ujedinjeno Kraljevstvo (UK), imate prava koja vam omogućuju veći pristup i kontrolu nad vašim osobnim podacima. Svoj račun možete pregledati, promijeniti ili ukinuti u bilo kojem trenutku.

U nekim regijama (kao što su EGP i UK) imate određena prava prema primjenjivim zakonima o zaštiti podataka. To može uključivati ​​pravo (i) da zatražite pristup i dobijete kopiju vaših osobnih podataka, (ii) da zatražite ispravak ili brisanje; (iii) ograničiti obradu vaših osobnih podataka; i (iv) ako je primjenjivo, na prenosivost podataka. U određenim okolnostima također možete imati pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka. Da biste podnijeli takav zahtjev, koristite dolje navedene kontakt podatke. Razmotrit ćemo i postupiti po svakom zahtjevu u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka.

Ako se oslanjamo na vaš pristanak za obradu vaših osobnih podataka, imate pravo povući svoju privolu u bilo kojem trenutku. Međutim, imajte na umu da to neće utjecati na zakonitost obrade prije njenog povlačenja, niti će utjecati na obradu vaših osobnih podataka koja se provodi oslanjajući se na zakonite razloge obrade osim privole.

Ako ste stanovnik EGP-a ili Ujedinjenog Kraljevstva i smatrate da nezakonito obrađujemo vaše osobne podatke, također imate pravo pritužbe svom lokalnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka. Njihove kontaktne podatke možete pronaći ovdje: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Ako ste stanovnik Švicarske, podaci za kontakt tijela za zaštitu podataka dostupni su ovdje: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Ako imate pitanja ili komentara o svojim pravima na privatnost, možete nam poslati e-poštu na ivo@elektricnaograda.com.

Informacije o računu

Ako u bilo kojem trenutku želite pregledati ili promijeniti podatke na svom računu ili ukinuti svoj račun, možete:
Na vaš zahtjev za ukidanje vašeg računa, deaktivirati ćemo ili izbrisati vaš račun i podatke iz naših aktivnih baza podataka. Međutim, možemo zadržati neke podatke u našim datotekama kako bismo spriječili prijevaru, riješili probleme, pomogli u bilo kakvim istragama, provođenje naših Uvjeta korištenja i/ili u skladu s primjenjivim zakonskim zahtjevima.

Kolačići i slične tehnologije: većina web-preglednika prema zadanim je postavkama postavljena na prihvaćanje kolačića. Ako želite, obično možete postaviti svoj preglednik da ukloni kolačiće i da odbije kolačiće. Ako odlučite ukloniti kolačiće ili odbiti kolačiće, to bi moglo utjecati na određene značajke ili usluge naše web stranice. Za isključivanje oglašavanja temeljenog na interesu oglašivača na našoj web stranici posjetite http://www.aboutads.info/choices/.

Odustajanje od marketinga putem e-pošte: možete se odjaviti s našeg popisa marketinške e-pošte u bilo kojem trenutku klikom na vezu za odjavu u porukama e-pošte koje šaljemo ili kontaktiranjem putem dolje navedenih podataka. Tada ćete biti uklonjeni s popisa marketinške e-pošte — međutim, i dalje možemo komunicirati s vama, na primjer kako bismo vam poslali e-poruke povezane s uslugama koje su potrebne za administraciju i korištenje vašeg računa, za odgovaranje na zahtjeve za uslugu ili za druge nemarketinške svrhe. Da biste inače odbili, možete:

9. KONTROLE ZA ZNAČAJKE NE PRATI

Većina web-preglednika i neki mobilni operativni sustavi i mobilne aplikacije uključuju značajku ili postavku Do-Not-Track (“DNT”) koju možete aktivirati kako biste signalizirali svoju preferenciju privatnosti da se podaci o vašim aktivnostima pregledavanja na mreži ne prate i prikupljaju. U ovoj fazi nije dovršen jedinstveni tehnološki standard za prepoznavanje i implementaciju DNT signala. Kao takvi, trenutno ne odgovaramo na signale DNT preglednika ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski priopćava vaš izbor da se ne pratite na mreži. Ako se usvoji standard za online praćenje kojeg moramo slijediti u budućnosti, obavijestit ćemo vas o toj praksi u revidiranoj verziji ove obavijesti o privatnosti.

10. IMAJU LI STANOVNICI CALIFORNIA POSEBNA PRAVA NA PRIVATNOST?

Ukratko: Da, ako ste stanovnik Kalifornije, dodijeljena su vam posebna prava u pogledu pristupa vašim osobnim podacima.

Odjeljak Kalifornijskog građanskog zakonika 1798.83, također poznat kao zakon “Shine The Light”, dopušta našim korisnicima koji su stanovnici Kalifornije da jednom godišnje i besplatno od nas zatraže i dobiju informacije o kategorijama osobnih podataka (ako ih ima) otkriveni trećim stranama u svrhu izravnog marketinga te imena i adrese svih trećih strana s kojima smo podijelili osobne podatke u neposrednoj prethodnoj kalendarskoj godini. Ako ste stanovnik Kalifornije i želite podnijeti takav zahtjev, pošaljite nam svoj zahtjev u pisanoj formi koristeći dolje navedene kontakt podatke.

Ako ste mlađi od 18 godina, živite u Kaliforniji i imate registriran račun na web stranici, imate pravo zahtijevati uklanjanje neželjenih podataka koje javno objavite na web-mjestu

ite. Da biste zatražili uklanjanje takvih podataka, kontaktirajte nas putem dolje navedenih podataka za kontakt i uključite adresu e-pošte povezanu s vašim računom i izjavu da živite u Kaliforniji. Pobrinut ćemo se da podaci ne budu javno prikazani na web-mjestu, ali imajte na umu da podaci možda neće biti potpuno ili cjelovito uklonjeni iz svih naših sustava (npr. sigurnosne kopije itd.).

11. OBAVLJAMO LI OVU OBAVIJEST?

Ukratko: Da, ažurirat ćemo ovu obavijest prema potrebi kako bismo ostali u skladu s relevantnim zakonima.

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ovu obavijest o privatnosti. Ažurirana verzija bit će označena ažuriranim “revidiranim” datumom, a ažurirana verzija stupit će na snagu čim bude dostupna. Ako unesemo materijalne promjene u ovu obavijest o privatnosti, možemo vas obavijestiti bilo vidljivim objavljivanjem obavijesti o takvim promjenama ili izravnim slanjem obavijesti. Potičemo vas da često pregledavate ovu obavijest o privatnosti kako biste bili informirani o tome kako štitimo vaše podatke.

12. KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI O OVOJ OBAVIJESTI?

Ako imate pitanja ili komentara o ovoj obavijesti, možete nam poslati e-poštu na ivo@elektricnaograda.com ili poštom na:

Gumex
Alojza Vulinca 10
Ivanić Grad, Zagrebačka županija 10310
Hrvatska

13. KAKO MOŽETE PREGLEDATI, AŽURIRATI ILI IZBRISATI PODATKE KOJE PRIKUPLJAMO OD VAS?

Na temelju primjenjivih zakona vaše zemlje, možda imate pravo zatražiti pristup osobnim podacima koje prikupljamo od vas, promijeniti te podatke ili ih izbrisati u nekim okolnostima. Da biste zatražili pregled, ažuriranje ili brisanje vaših osobnih podataka, pošaljite obrazac zahtjeva klikom ovdje.
Ova politika privatnosti izrađena je pomoću Termly-jevog Generatora pravila o privatnosti.